I mere end 15 år har Sigurd arbejdet som still og film fotograf såvel som instruktør, og løst opgaver fra portrætter til reklamekampagner. Sigurds stil er kendetegnet af en skarp æstetisk sans med en gennemgående renhed og sensualitet.  Tilgangen til faget er baseret på en solid teknisk forståelse, som giver mulighed for at løse selv komplekse opgaver fra start til slut.  

Kvalitet, kreativitet og æstetik er en essentiel del af arbejdet og Sigurd stræber altid efter at vise og portrættere det smukke, unikke og særlige ved hver opgave. På baggrund af den store erfaring og viden involveres Sigurd ofte tidligt i den kreative proces med kunden, for at rådgive og sparre omkring den ideelle løsning af en opgave.

Sigurd er af natur ekstrem nysgerrig og som en forlængelse af det fotografiske virke, arbejder Sigurd som 3D/CGI artist. Som CGI artist får Sigurd muligheden for at arbejde med sit fotografiske talent koblet med den nyeste teknologi, der tilsammen gør det muligt at tage det traditionelle fotografi og film til helt nye højder, hvilket kan være med til at give en langt større frihed i den kreative proces. I denne forbindelse arbejdes der med 3D modeller, visualiseringer og renderinger. Læs mere herom på SEEN.